Lil' Kleine droomt er van wereldwijd bekend te worden en werkt aan Engelstalige muziek. "Al ligt er nog niets concreets klaar."

In gesprek met Grazia vertelt de 22-jarige rapper dat hij door goede vrienden Tinie Tempah, een Engelse rapper, en Martin Garrix mensen ontmoet die hem daarmee verder kunnen helpen.

"Ik zou graag precies met deze persoonlijkheid, dus écht als mezelf, internationale shows geven. Ik wil in alles nog groter en succesvoller zijn. En superrijk worden", aldus Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet.

De rapper zegt "zeker niet" zo rijk te zijn als mensen van hem denken. "Dat had ik zelf ook anders verwacht. Als kind dacht ik dat elke BN’er heel rijk was, maar dat is zeker niet waar. Ik verdien heel goed, ik heb een mooie auto en een mooi huis kunnen kopen, maar ik ben nog lang geen miljonair."

Hoewel Scholten zo 500 euro per dag kan uitgeven, investeert hij ook geld. "Zo ben ik bezig om een frietzaak te openen op het Rembrandtplein met mijn allerbeste vriend en zijn moeder. Dat is goed geld verdienen en je betaalt weinig belasting, dus wel degelijk een investering voor de toekomst."