De twee zoontjes van Ali B vinden hem een betere vader dan rapper. De muzikant vindt dit helemaal niet erg, maar juist fantastisch.

"Als ik op Spotify liedjes voor ze opzet, slaan ze mijn liedjes over. Prachtig. Als ze me maar wel een goede vader vinden", stelt Ali B (Bouali) in een dubbelgesprek met de 42-jarige Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst in het tijdschrift Helden.

Van Bronckhorst, die dit seizoen kampioen werd met zijn club, geeft de 35-jarige rapper en presentator gelijk: "Natuurlijk is het veel belangrijker dat ze me een goede vader dan een goede trainer van Feyenoord vinden. Maar jouw kinderen worden niet geplaagd als jij een slechte plaat hebt gemaakt. Mijn kinderen worden wel directer geconfronteerd met mijn werk, als het goed gaat, maar ook als het niet goed gaat."

Kritiek

Verder geeft Ali B aan dat zijn carrière niet mogelijk zou zijn geweest zonder zijn vrouw: "Ze doet niet alleen veel met en voor de kinderen, maar ze runt ook ons productiebedrijf. Zij treedt niet zo op de voorgrond. Als er iets lulligs over mij wordt gezegd, kan ik daar vaak om lachen. Maar zij voelt zich aangesproken. Ze kan kritiek niet relativeren. Dus uit zelfbescherming blijft ze buiten de schijnwerpers, dan kan niemand wat van haar vinden. En dat wordt gerespecteerd."