Concert Idina Menzel in Carré geannuleerd door logistieke problemen

De Amerikaanse zangeres Idina Menzel heeft een aantal concerten geannuleerd, waaronder haar optreden in theater Carré in Amsterdam op 23 juni.

"Helaas kan de show van Idina Menzel op 23 juni 2017 in Koninklijk Theater Carré Amsterdam niet doorgaan. Wegens onvoorziene logistieke problemen is Idina Menzel genoodzaakt het concert in Amsterdam te annuleren", vermelden Carré en concertorganisator Mojo op hun websites.

De geannuleerde show maakt deel uit van Menzels 2017 World Tour. Menzel trad vorig jaar ook al op in Carré. Dit jaar zou ze een geheel nieuwe show spelen met nummers van haar meest recente album Idina. Mensen die kaarten hebben gekocht via Ticketmaster krijgen automatisch hun geld terug. 

Idina Menzel is bij het grote publiek bekend door de succesvolle Disney-animatiefilm Frozen. Hierin was zij de stem van Elsa en zong ze de wereldhit Let It Go waarmee ze niet alleen de Billboard Top 10 behaalde, maar ook de Oscar voor Best Original Song won.

Ierland

Menzel annuleerde ook haar optreden in het Ierse Cork op 25 juni, waar ze op het affiche stond van het muziekfestival Live at the Marquee.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie