Donderdag 11 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Lil' Kleine laat zachtere kant van zichzelf zien op nieuwe plaat

Lil' Kleine zegt op zijn tweede plaat Alleen, die vrijdag verschijnt, een persoonlijkere en zachtere kant van zichzelf te laten zien. "Dat lukt me alleen in muziek."
Door NU.nl

"Ik zou er veel meer moeite mee hebben nu allerlei privézaken op te rakelen", vertelt de rapper aan De Telegraaf. Zo wil hij niet praten over zijn moeder, met wie hij geen contact meer heeft. "Ik spreek haar niet meer, u interviewt míj toch?"

Over zakelijk succes wil de 22-jarige Lil' Kleine het wel hebben. "In feite maakt het niet uit of ik er één of duizend van verkoop", zegt de rapper over zijn tweede plaat. "Maar mooie cijfers zijn natuurlijk wel erkenning en dat is kicken. Bovendien leveren goud en platina geld op."

Dat laatste vindt hij niet onbelangrijk, geeft Lil' Kleine toe. "Het gaat niet alleen om de muziek, maar ook om zakelijk slim zijn. Op de plaat vraag ik me ook af hoe mijn leven eruit gezien had als dit succes me niet was overkomen."

"Kans is dat ik dan nog steeds brommertjes aan het stelen was met de jongens van het plein. Maar uiteindelijk denk ik dat ik na een tijdje toch wat anders te doen gevonden had. Want als ik zo eerlijk mag zijn; daarvoor ben ik slim genoeg."


Lees meer over:

Lil Kleine

Aanbevolen artikelen