Céline Dion krijgt staande ovatie na zingen Titanic-nummer bij jubileum

Céline Dion heeft zondag een staande ovatie gekregen na haar optreden bij de Billboard Music Awards in Las Vegas. De 49-jarige zangeres zong haar hitsong My Heart Will Go On, uit de film Titanic vanwege het 20-jarige jubileum van het nummer en de film.

"Dit nummer betekent veel voor me, het heeft een grote rol gespeeld in mijn carrière", zei Dion voorafgaande aan het optreden. "Ik ben Will Jennings en wijlen James Horner dankbaar voor het nummer, dat mij de kans gaf deel uit te maken van Titanic, een geweldige film die nog vele generaties zal betoveren", aldus de 49-jarige Canadese.

Het nummer stond vlak nadat het was uitgebracht in 1997 op de eerste plek van menige hitlijst, waaronder de Billboard Hot 100. Ook sleepte het zowel een Oscar als een golden Globe in de wacht voor Best Original Song en werd het bekroond met meerdere Grammy Awards.

Dion droeg een witte jurk en stond onder een kroonluchter terwijl achter haar beelden werden afgespeeld uit de legendarische film van James Cameron uit 1997 met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in de hoofdrol.

Nadat de zangeres de laatste noten had gezongen, stonden de aanwezigen in de zaal op en klonk een daverend applaus. Dion was zichtbaar aangedaan van de staande ovatie.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie