Tiësto en Lucas & Steve op hoofdpodium Tomorrowland

Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve debuteert vrijdag 21 juli op de mainstage van Tomorrowland in België. Ze delen het podium met Tiësto, Sunnery James & Ryan Marciano, Carl Cox en Axwel & Ingrosso. 

De festivalorganisatie maakte de de line-up van het hoofdpodium vrijdagmiddag bekend.

De dertiende editie van Tomorrowland is verspreid over twee weekenden. Het festival verwacht per weekend ruim 180.000 personen met 200 verschillende nationaliteiten. Lucas & Steve staan op beide weekenden geboekt.

"Het is echt een eer dat wij mogen draaien op de mainstage van één van de grootste festivals te wereld met zo’n groot en uitzinnig publiek. Vorig jaar draaiden we op de Lost Frequencies stage en dat we nu op mainstage staan is echt een droom die uitkomt'', zeggen Lucas & Steve.

In het tweede Tomorrowland-weekend, op vrijdag 28 juli, staan Lucas & Steve op de Spinnin' Sessions stage samen met Firebeatz en Kris Kross Amsterdam. Verder zijn ze deze zomer op vele andere grote festivals te zien, zoals The Flying Dutch, Mysteryland en Wish Outdoor in Mexico. Vorige week brachten ze hun nieuwe single uit: Up Till Dawn (On The Move).

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie