OG3NE tevreden over laatste repetitie voor halve finale Songfestival

Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, die woensdag voor de derde keer op het Eurovisiepodium in Kiev voor een repetitie van de tweede halve finale stonden, waren na afloop tevreden. 

De zangeressen zijn naar eigen zeggen bijna klaar voor het eerste moment waarop hun act officieel wordt beoordeeld, woensdagavond door de vakjury's.

Lisa: "Het ging goed. Vanavond gaan we er natuurlijk helemaal vol voor, dus nu kunnen we de laatste puntjes op de i zetten."

De vakjury's beoordelen woensdagavond alvast alle acts die donderdag aantreden in de tweede halve finale. Daarna is het lot van OG3NE al voor de helft bepaald, de vakjurystemmen tellen voor 50 procent mee in de eindbeoordeling.

"Vanavond is net zo belangrijk als donderdagavond", stelt Shelley. "Het moet vanavond net zo goed gaan als morgen." Amy: "We gaan rocken vanavond! En morgen ook."

Instart

De repetitie woensdagmiddag in de Oekraïense hoofdstad verliep, anders dan eerdere keren, niet helemaal vlekkeloos voor het trio. "De instart ging fout", geeft Shelley lachend toe. "Maar goed, daar is het de generale voor. Straks gaat dat natuurlijk niet gebeuren."

Wat er volgens de dames nog beter kan? "Eigenlijk alles", daarover zijn ze het eens. Amy: "Als we daar straks staan, en de hele zaal zit vol, dan krijgen we nog net even een extra boost. Dan krijgt het net wat meer vuur en passie."

Tip de redactie