Recensieoverzicht: Bruno Mars heeft geen vuurwerk nodig

Bruno Mars staat woensdag in een uitverkochte Ziggo Dome voor zijn tweede optreden op het Amsterdamse podium. De recensenten zijn enthousiast over het concert dat de zanger dinsdag gaf.

Volkskrant - vier sterren

"Met 'zo, en dan gaan we nu echt beginnen', zet hij, omringd door acht muzikanten en dansers, het tweede liedje in. Dit 24K Magic wordt ondersteund door knallend vuurwerk - wat hij eigenlijk helemaal niet nodig heeft. Er zit al vuur genoeg in zijn voordracht. Wanneer hebben we dat recent nog gezien? Iemand die tegelijk geweldig kan zingen en dansen."

Lees de hele recensie

Telegraaf - geeft geen sterren

"Aan de andere kant had zijn show nog wel wat langer mogen duren, zeker gezien die daverende finale waarin ook Locked out of heaven en Uptown funk voorbijkomen. Krap anderhalf uur is mager voor iemand van zijn naam en faam en het vele danswerk dat hij verzet geen excuus voor een gezonde, jonge vent als hij. Maar dat is dan ook het enige dat aan te merken is op deze supersterrenshow."

Lees de hele recensie

Het Parool - vier sterren

"De 24K Magic World Tour biedt gelikt, tot in de kleinste details ingestudeerd vermaak, maar je geeft je er als bezoeker maar wat graag aan over. Dit is Amerikaans entertainment op zijn allerbest. De show is visueel heel aantrekkelijk, maar het is toch de muziek die koning is. En die is knisperfris en lekker ouderwets tegelijk."

Lees de hele recensie

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie