Rapper Lil' Kleine zou wel mee willen doen aan het Eurovisie Songfestival. ''Als ze mij zouden vragen is dat wel een stunt. Ik zou het wel leuk vinden.''
 

Dit zei de rapper tijdens een nieuwe aflevering van Release Reacties, die donderdag verscheen op het YouTube-kanaal van Radio 538. Lil' Kleine denkt op het Europese podium te kunnen scoren met nummers als Drank en drugs of Niet omdat het moet.

Hij kreeg tijdens de uitzending van Radio 538 het nummer van O'G3ne te horen en gaf aan de drie zusjes niet te kennen. De rapper kraakte het nummer Light and Shadows af en vindt het ook maar niets dat de groep in mei Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival in Kiev. 

In de rubriek Release Reacties komen artiesten langs bij Radio 538 om hun mening te geven over nieuwe tracks. Zara Larsson vertelde in een eerdere aflevering van Release Reacties dat zij Lil' Kleine wel zag zitten en dat blijkt wederzijds te zijn. Hij wil graag een nummer met haar produceren en gaat op zoek naar haar telefoonnummer.