The Voice-finalist Leonie Meijer gaat komend jaar op tournee. Samen met zanger Marijn Brouwers is zij begin 2018 te zien en te horen in het theaterconcert Bella Italia.

Dat heeft producent DommelGraaf & Cornelissen dinsdag bekendgemaakt. Zij deelt het podium tijdens Bella Italia met Brouwers en Merijn Oerlemans. "Ik houd enorm van Italiaanse muziek", zegt Meijer. "Er klinkt zoveel passie en liefde in door."

Het drietal brengt nummers van Italiaanse artiesten als Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte en Andrea Bocelli ten gehore. "De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken", stelt producent Hans Cornelissen.

Meijer stond al met diverse soloprogramma's in het theater. Zij brak door als finaliste in het programma The Voice en scoorde sindsdien diverse top 40-noteringen met haar Nederlandstalige liedjes.

Bella Italia staat van begin maart tot eind mei 2018 in de Nederlandse theaters. De première is op 12 maart in schouwburg De Meerse in Hoofddorp.