Zanger George Michael overleed op Eerste Kerstdag op 53-jarige leeftijd in Goring-on-Thames. NU.nl zet tien bekende nummer van de zanger op een rij.

Last Christmas (1984)

Faith (1987)

De tweede single van Michael van het gelijknamige album. Het was de verandering van Michael van tieneridool naar een volwassen artiest. Toen het nummer werd uitgebracht zei de zanger dat dit nummer zijn gevoel het beste omschreef. "Het is een ander woord voor hope en optimisme." Het album Faith won uiteindelijk een Grammy Award.

Wake Me Up, Before You Go-Go (1984)

As (1999)

Outside (1998)

Het beroemde nummer dat verscheen nadat Michael uit de kast kwam als homoseksueel. Al langer gingen de geruchten over Michaels geaardheid. Het nummer was de reactie op zijn arrestatie in een openbaar toilet in Los Angeles, vanwege onzedelijk gedrag. Hoewel Michael niet direct verwijst naar de agent die hem arresteert, twijfelen veel mensen er niet aan dat dit nummer over die agent gaat.

Careless Whisper (1984)

Freedom '90 (1990)

Het liedje dat verscheen met '90 erachter, om niet te worden verward met hetzelfde nummer van Wham!. In de videoclip van Freedom is Michael niet te zien, wel enkele topmodellen zoals Cindy Crawford, Naomi Campbell en Linda Evangelista.

Club Tropicana (1983)

Don't Let The Sun Go Down On Me (met Elton John) (1991)

Het lnummer werd uitgebracht als een live duet in 1991. John deed een gastoptreden tijdens een show van Michael.

Somebody To Love (met Queen) (1993)