Zangeres Anouk zegt zich druk te maken om de kaartverkoop van haar optredens. "Er komt een keer een moment dat het minder snel verkoopt of tegenvalt", zegt Anouk in haar laatste video op YouTube.

"Telkens zeg ik tegen Kees (de Koning, manager, red.) dat we er maar één moeten plannen en het vanuit daar wel zien. Je weet het nooit", aldus de 41-jarige zangeres die volgend jaar drie keer in de Ziggo Dome staat.

"Ik ben nu 41 en het kan ooit een keer zo zijn dat je geen Ziggo Dome meer uitverkoopt omdat mensen het al hebben gezien", legt Anouk uit. "Ik ben natuurlijk niet meer iemand die continu hits heeft en dat is ook niet waar ik naar streef."

De zangeres zegt dat ze bang is dat ze niet meer genoeg geld verdient om haar kinderen te onderhouden. "Kinderen kosten een hoop, maar die heb ik ook genomen omdat ik het kan betalen. Ik wil mijn kinderen alles kunnen bieden."

Anouk vreest dat als ze de Ziggo Dome niet meer uitverkoopt, ze moet gaan optreden in het schnabbelcircuit. "En dat ga ik never ever fucking nooit doen. Dan ga ik liever in de Bijlmer wonen, in een goedkope woning. Ik hoef dan minder uit te geven, maar dat liever dan ooit in het schnabbelcircuit gaan."

"Ik heb te veel trots om van grote optredens terug te gaan naar kleine", aldus de Girl-zangeres.