Fan biedt 1,3 miljoen euro voor privéconcert Take That

Een fan heeft 1,1 miljoen pond (bijna 1,3 miljoen euro) geboden voor een privéconcert van Take That. De Britse boyband veilde het optreden voor de liefdadigheidsorganisatie Children In Need.

"O mijn god", reageerde Gary Barlow toen hij het bedrag hoorde, schrijft de BBC.

Zakenvrouw Elaine Fairfax tastte diep in de buidel voor een optreden van Gary en co. Ze bood aanvankelijk een half miljoen pond (582.000 euro), maar dat werd verdubbeld door een andere grote Take That-fan. Daarop besloot Fairfax 1,1 miljoen pond (bijna 1,3 miljoen euro) te bieden.

Voor dat geld krijgt ze een privéconcert van 45 minuten. Maar Barlow, Mark Owen en Howard Donald doen mogelijk veel meer dan alleen zingen. "We komen optreden, doen een drankje, maken selfies, maken kennis met je vrienden en ontmoeten je vader en moeder. Wat je wil, we doen het", zei Barlow. "Probeer maar eens van ons af te komen. Aan het eind van de avond werk je ons de deur uit."

Veiling

Het is volgens de BBC voor het eerst dat Take That een privéoptreden geeft na een veiling. Die was een initiatief van presentator Chris Evans, die Barlow een paar dagen geleden een mailtje stuurde.

Barlow overlegde met zijn bandleden, die binnen vier minuten toestemden. "Children In Need ligt ons aan het hart."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie