Adele is de nieuwe koploper in de lijst van de rijkste Britse celebs jonger dan 30 jaar van het Britse magazine Heat. Met een geschat vermogen van 92 miljoen pond (103 miljoen euro) heeft de 28-jarige zangeres veruit het meeste geld op haar bankrekening staan.

Adele, vorig jaar nog vierde, harkte afgelopen jaar miljoenen binnen met haar nieuwe plaat 25 en de daaropvolgende wereldtour.

De top drie bestaat naast Adele uit Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe (83 miljoen euro) en Ed Sheeran. De zanger komt nieuw binnen met een geschat vermogen van 45 miljoen pond (50,5 miljoen euro).

De afgelopen drie jaar topte boyband One Direction de lijst. Daarbij werd het vermogen van de zangers bij elkaar opgeteld. Dit jaar dingen ze voor het eerst afzonderlijk van elkaar mee.

Voormalig lid Zayn Malik doet het met 38 miljoen pond (42,7 miljoen euro) het beste en bezet de vierde plek. Harry Styles volgt op de vijfde plaats (41,5 miljoen euro), terwijl Liam Payne (38,2 miljoen euro), Niall Horan (38,2 miljoen euro) en Louis Tomlinson (37 miljoen euro) respectievelijk op de zevende, achtste en negende plaats zijn geëindigd.