The Beach Boys treden volgend jaar op in Nederland

The Beach Boys treden volgend jaar op in Raalte en Rotterdam. In Raalte geeft de Amerikaanse band een concert van ruim anderhalf uur tijdens het muziekfestival Ribs & Blues.

The Beach Boys gaan op tournee door Europa en geven twee concerten in Nederland. Twee dagen na het optreden in Raalte gaat de band naar Rotterdam. 

Naast The Beach Boys staat ook Golden Earring op 3 juni op het podium in Raalte. Kaarten voor die avond kosten 25 euro. Zondag 4 en maandag 5 juni is Ribs & Blues gratis toegankelijk. 

Brian Wilson

The Beach Boys vierden in 2012 hun vijftigjarig bestaan met een wereldtournee. Nederland werd toen overgeslagen, in België trad de band op tijdens de Lokerse Feesten. Na die tournee verlieten Brian Wilson en Al Jardine de band vanwege een zakelijk conflict.

Mike Love, Bruce Johnston en de rest van de jubileumband trekken nu de wereld over met de 50 Years Of Good Vibrations Tour. Op 10 oktober was het precies vijftig jaar geleden dat Good Vibrations verscheen. Brian Wilson reisde dit jaar in zijn eentje rond met de Pet Sounds 50th Anniversary World Tour.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie