Frank Masmeijer denkt niet dat het uitbrengen van een eigen single eventueel succes van zijn dochter Charlotte in de weg staat. Charlotte Masmeijer was vrijdag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

"Het staat helemaal los van elkaar", zei Masmeijer dinsdagavond in RTL Boulevard. De voormalige televisiepresentator, die wordt verdacht van drugssmokkel, brengt het nummer Ik geloof in morgen uit.

Het is de leader van het realityprogramma van SBS6 waarin Masmeijer wordt gevolgd. "Ik heb vroeger ook wel gezongen, maar dit is iets heel nieuws."

De oud-presentator is vanaf februari te zien in de achtdelige reeks Frank en vrij! De rechtszaak tegen Masmeijer moet in de laatste aflevering aan bod komen.

Huwelijksproblemen

De presentator vertelde verder dat het tussen hem en zijn vrouw nog steeds niet zo goed gaat. "Het is minder dan het altijd was. Dat komt door de hele situatie. Het is allemaal heel moeilijk." 

Masmeijer werd in oktober 2014 van zijn bed gelicht in zijn woning in Antwerpen. Hij wordt verdacht van het importeren van ruim 400 kilo cocaïne uit Colombia en zat ruim acht maanden vast in België. Hij heeft altijd ontkend iets met de zaak te maken te hebben.