Martin Garrix lanceert nieuwe muziek tijdens ADE

Martin Garrix brengt de komende zeven dagen zeven nieuwe nummers. De eerste track lanceert hij zaterdag, kondigt de Nederlandse dj aan.

Met de nieuwe nummers tijdens het Amsterdam Dance Event wil Garrix zijn fans bedanken voor hun steun gedurende het afgelopen jaar. '

'De release van deze zeven tracks is mijn manier van dank voor de aanhoudende steun van mijn fans. Ik kan het niet genoeg benadrukken, dat ik dit alles aan hen te danken heb. Ik hoop dat jullie van iedere track kunnen genieten de komende zeven dagen", zegt de dj.

Garrix werkt bij de release van de zeven tracks samen met kunstenaars. Zij geven hun eigen interpretatie aan het werk op grote schilderijen. Garrix laat elke dag met een timelapse op YouTube zien hoe de schilderijen tot stand zijn gekomen.

Martin Garrix geeft volgende week tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) twee shows in de RAI Amsterdam. Na zijn soloshow op vrijdag 21 oktober geeft de dj op zaterdag voor het eerst in zijn carrière een show voor alle leeftijden, speciaal voor fans die te jong zijn om naar de clubs en festivals te gaan waar Garrix normaal draait.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie