Edsilia Rombley viert jubileum in Carré

Edsilia Rombley staat op vrijdag 12 mei op het podium van Koninklijk Theater Carré. De zangeres viert daarmee dat ze twintig jaar in het vak zit.

"Ik vind het zo bijzonder”, reageert Rombley. "Juist in Carré, waar ik ademloos naar anderen heb gekeken, waar mijn liefde voor theater begon en ik keer op keer geïnspireerd raakte, mag ik alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen twintig jaar, samenbrengen in een show. Het is echt een ontzettende eer."

In Carré neemt de 38-jarige zangeres het publiek mee terug in de tijd. De show bestaat uit hoogtepunten uit haar carrière, die in 1996 begon toen ze als zeventienjarige de Soundmixshow won. "Er zijn zoveel stromingen waar ik van houd, dat ik nooit heb kunnen kiezen”, zegt Rombley over haar brede muzieksmaak. “En dat hoeft gelukkig ook niet, want in al die verschillende stijlen kan ik altijd een stukje van mezelf kwijt."

"Voor mij betekent muziek brengen aan mensen, zingen vanuit je hart", gaat ze verder. "Mijn gevoelens delen met het publiek en samen mooie momenten beleven. Ik krijg nu al kippenvel als ik eraan denk dat ik dat straks in Carré mag doen!"

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie