Justin Bieber gaf afgelopen zaterdagavond zijn eerste van de twee shows in het Arnhemse voetbalstadion de Gelredome. Menig toeschouwer is opgevallen dat de Canadese popster gedurende zijn optreden voornamelijk playbackte.

De Volkskrant - 3 sterren

"Justin Bieber blijkt een aantal nummers te hebben geselecteerd om écht zelf te verkondigen, zoals de pianoballade Life Is Worth Living. En ja, die zingt hij erg fijn en zelfs acrobatisch, met knappe trillertjes in zijn stem. Maar die is kennelijk te breekbaar om er een hele show mee te volbrengen. Dat blijkt alweer bij het volgende liedje What Do You Mean?, want hier zwijgt de podium-Bieber weer om de band-Bieber de boel te laten overnemen. 

"Vreemd, en vooral: teleurstellend. Want de show van Bieber is zo feestelijk, met heerlijke choreografieën van topdansers, zalig vuurwerk, vonkenregens en in de toegift zelfs een koude douche. Wat een rare avond."

Lees de volledige recensie

AD - 3 sterren

"Showmatig was het optreden bij vlagen hoogstaand. Een vliegende trampoline zweefde er nog nooit door de Gelredome, maar verder koos Bieber vooral voor een openbare cursus: hoe zak je per liftje door het podium om even later weer elders omhoog getakeld te worden."

"Zo bracht Bieber de neutrale bezoeker misschien weinig, maar kregen al zijn fans precies waarop ze hoopten. Zeker toen hij tijdens toegift Sorry in wit shirt onder een bovenmaatse douche door marcheerde. De doorschijnende stof en de gewekte suggestie brachten de GelreDome nog een laatste maal tot een extatisch hoogtepunt."

Lees de volledige recensie

Omroep Gelderland - geeft geen sterren

"Met zijn grootste hits van afgelopen jaar What do you mean en Sorry besluit Bieber zijn concert. Hij staat onder een waterval, is kletsnat en springt heen en weer. De stembanden van de fans houden het bijna niet meer. Justins stembanden hebben niet veel geleden, maar wat geeft het. Een show neerzetten kan hij!"

Lees de volledige recensie

Video: Compilatie Justin Bieber in GelreDome

Compilatie: Justin Bieber in GelreDome
Compilatie: Justin Bieber in GelreDome

Video: Fans wachten op Justin Bieber bij Gelredome

Fans wachten op Justin Bieber bij Gelredome
52
Fans wachten op Justin Bieber bij Gelredome