Bon Iver heeft eind september zijn nieuwe album uitgebracht. De naam van het album is 22, A Million. Wat vinden internationale media van het album?

The Guardian - vier sterren

"De nadelen van succes klonken nog nooit zo goed. Het laatste album van Justin Vernon lijkt te gaan over zijn ervaring met roem, maar is veel leuker dan albums met hetzelfde thema. Wat opvalt aan het album, is hoe ronduit leuk het is. Het bevat momenten van echte schoonheid. Mooie, moeiteloze melodieën en prachtige harmonieën met ondoordringbare teksten."

Lees hier de hele recensie

Rolling Stone - vier sterren

"Wie had gedacht dat een bebaarde man uit de wildernis van Wisconsin muziek van Chicago tot Londen en verder vorm kan geven? Bon Iver’s Vernon heeft dat gedaan. 22, A Million voelt als het werk van een artiest die helemaal opnieuw is begonnen."

Lees hier de hele recensie

NME - geeft geen sterren

"Justin Vernon’s derde Bon Iver-album is een raar wonderschoon ding. Het zijn niet alleen de namen van de nummers (10 d E A T h b R E a s T, ____45_____ en 00000 Million) die 22, A Million de ergste nachtmerrie van je leraar Engels maken en Vernon’s meest moedwillige experimentele release. Dit is een folktronica album dat je verward achterlaat en je verbijsterd, je hart doet smelten en altijd mooi is."

Lees hier de hele recensie

Independent.co.uk - Vijf sterren

"Het klinkt als het werk van een man die verveeld is door conventionele melodieën en de perfectie van gitaarklanten. Je krijgt het gevoel alsof Vernon zichzelf heeft uitgedaagd een prachtig ding te maken, het door elkaar te gooien en het toch laten werken als nummer."

Lees hier de hele recensie