Melanie Brown, Emma Bunton en Geri Halliwell gaan met zijn drieeën optreden. De andere twee Spice Girls, Melanie Chisholm en Victoria Beckham, zijn niet van de partij. 

"Die twee trutten wilden niet", zei Brown donderdagavond grappend bij de talkshow van James Corden. 

De drie zangeressen hebben een aantal optredens gepland in het kader van het twintigjarig jubileum van de Spice Girls. Eerder hintten de zangeressen al op een reünie, maar er was onduidelijkheid over wie zou deelnemen aan de optredens.

Te druk

Volgens Brown hebben Beckham en Chisholm het te druk. "Zij hebben heel netjes gezegd: jullie drie moeten ervoor gaan." Chisholm werkt aan een nieuw album en Beckham heeft het druk met haar eigen kledinglijn.

Chisholm zei in een eerder interview dat ze niet mee wilde doen, omdat Beckham niet meedeed met de reünie. Ze wilde fans niet teleurstellen door niet alle vijf op het podium te staan. 

De Spice Girls waren in de jaren negentig razend populair. Ze hadden hits als Wannabe en Viva Forever. In 1998 stapte Halliwell uit de meidengroep om aan haar solocarrière te werken. Drie jaar later gaf de groep hun voorlopig laatste optreden, maar ze kondigden nooit officieel het einde aan.