Sunnery James & Ryan Marciano staan tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) wederom in Escape. Het dj-duo verzorgt op donderdag 20 oktober een set van zes uur, werd donderdag bekendgemaakt.

De twee dj's, die ook vorig jaar in Escape stonden tijdens ADE, delen het podium met een aantal speciale gastoptredens. Daarover worden later meer details bekendgemaakt. Een beperkt aantal tickets voor de show op 20 oktober is sinds donderdag te koop.

Niet alleen Sunnery James & Ryan Marciano maakten donderdag hun plannen voor ADE bekend. Ook Sander van Doorn kondigde shows aan. Hij staat op donderdag 20 oktober met een eigen show in de Melkweg. Op zaterdag 22 oktober neemt Sander deel aan ADE Next, een conferentie voor aanstormend dj-talent.

Ter voorbereiding op ADE geeft Sander op maandag 17 oktober een huisfeestje. Dat is live te volgen via Facebook. ADE vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 23 oktober. Grote internationale dj’s als David Guetta, Axwell ^ Ingrosso en Steve Aoki komen naar Amsterdam voor het dance event.