Chris Brown heeft binnen een dag nadat hij op borgtocht vrijkwam een nieuwe liedje uitgebracht.

Het nummer What Would You Do plaatste hij woensdag op zijn SoundCloud-pagina.

Brown werd dinsdag in Los Angeles gearresteerd, omdat de politie hem verdenkt van bedreiging met een vuurwapen van Baylee Curran. Na het betalen van een borgtocht van zo'n 220.000 euro mocht hij naar huis.

In het nummer rapt hij: "Ik heb wat vragen, wat vragen voor jou. Ik heb antwoorden nodig. Wat moet je doen als je vecht voor je leven, terwijl er niemand aan jouw kant staat?" Mogelijk verwijst hij hier naar zijn conflict met Curran.

Woensdag hintte de rapper al op een nieuw muzikaal project in een video op Instagram. "Weet je, al deze onzin die nu gaande is. Ik kijk de andere kant op en maak muziek."

Politie

Brown is in het verleden meerdere keren in aanraking geweest met de politie. Zo is de zanger veroordeeld voor de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna waarvoor hij een taakstraf kreeg en een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf jaar. In 2014 zat de 27-jarige zanger een maand in de cel.

Momenteel is Brown bezig met de productie van zijn nieuwe album Heartbreak on a Full Moon. In mei bracht hij nog zijn eerste officiële single van dat album uit: Grass Ain't Greener. Het is nog onduidelijk wanneer zijn nieuwe plaat verschijnt.