Gordon had moeite met reacties van collega's op zijn zingen

Gordon heeft jarenlang moeite gehad met de reacties die hij van collega's kreeg op zijn zingen. De 48-jarige zanger schrijft dat zaterdag in een bericht op zijn Facebook.

"Het was moeilijk de afgelopen jaren om steevast onderuit te worden gehaald door de media en collega's met: 'Je kan niet meer zingen' en 'beter als je stopt'", schrijft de zanger, die naar verwachting in september zijn nieuwe album uitbrengt.

"Systematisch dag in, dag uit beledigd worden en daarmee gekleineerd in een hoek gedrukt worden, waar ik niet meer in wilde zitten. Machteloos heb ik me gevoeld omdat je niet wilde zeiken en zeggen dat je artsen je jarenlang een middel hebben gegeven waardoor mijn stem was aangetast", legt Gordon uit.

In zijn bericht op zijn Facebook noemt hij geen namen van collega's die reacties op hem hadden. Begin deze maand liet de zanger weten nog tot juli 2017 optredens te geven. Daarna gaat hij zich focussen op andere projecten. Zijn nieuwe album nam hij samen met het Metropole Orkest op.

Hersteld

De RTL4-presentator zegt dat hij sinds een jaar weer durft te zingen, omdat zijn stem volgens hem voldoende hersteld is. "Ik wilde dat trotse gevoel nog een keer meemaken en beleven. De waardering die jullie geven via Facebook betekent de wereld voor mij."

"Volgens mij heb ik het album van mijn leven gemaakt en geef ik nog een keer mijn visitekaartje af."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie