Gordon treedt nog op tot juli volgend jaar

Gordon zal nog optredens geven tot 1 juli 2017. De zanger maakte twee jaar geleden bekend definitief te zullen stoppen met zingen voor publiek.

"Ik treed officieel nog op tot 1 juli 2017 en dan begint een nieuw hoofdstuk in mijn leven", schrijft de 48-jarige zanger op Facebook.

Gordon wil zich meer gaan richten op zijn presentatiewerk, onder meer bij RTL 4. De zanger schrijft dat de dromen die hij had in zijn leven, zijn uitgekomen. "Ik heb de emoties gevoeld van succes, maar ook de teleurstellingen van het niet slagen. Maar nu geeft het allemaal niets meer, want het was zo mooi dat al die schaduwen door het licht van succes zijn verbleekt."

Metropole Orkest

De presentator is klaar met de opnames van zijn nieuwe album, dat hij samen met het Metropole Orkest heeft opgenomen. Hij heeft fans beloofd om de komende weken al met voorproefjes van het album te komen. "Ik neem met een goed gevoel afscheid, want het was een succes story die zijn weerga niet kende."

"Dat jongetje uit Amsterdam Noord heeft veel meegemaakt op zijn weg naar de roem. Het is dan ook met recht een compleet en volmaakt einde."

Het laatste album van Gordon moet in september verschijnen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie