Lil' Kleine spendeerde veel geld voor de opnamen van zijn nieuwe videoclip van het liedje Vakantie. "Het concept is: 20.000 euro in één dag uitgeven op Ibiza", zegt de 21-jarige Drank en Drugs-zanger over het nummer tegen RTL Boulevard.

"Om mensen te laten zien dat je moet genieten van je leven en dat het allemaal echt waar is wat we rappen. Dat er niets aan gelogen is", verklaart hij de extra's in de videoclip.

De rapper vertelde waar die 20.000 euro precies aan op is gegaan. "Zeker voor 3000 euro aan champagne op de boot. De boot kostte al 8000, de hotelkamers 2000, de VIP-tafel in de Pacha was ook 5000. Dus ik denk dat we het wel gehaald hebben hoor."

Boodschap

Jorik Scholten, de echte naam van de muzikant, heeft geen boodschap aan de uitspraak "Geld maakt niet gelukkig". "Geld maakt gewoon gelukkig. En zo is het en zo zal ik er ook altijd over blijven denken", zei de rapper.

Dat Lil' Kleine zich geen zorgen hoeft te maken dat hij aan de videoclip failliet gaat, blijkt uit de successen die hij behaalde na zijn nummer 1-hit Drank en drugs vorig jaar met Ronnie Flex. Scholten is bij een van zijn boekingskantoren voor bijna drieduizend euro te boeken voor een half uur.