'Justin Bieber sloeg aanbod voor optreden tijdens Republikeinse evenement af'

Justin Bieber zou een aanbod van de Republikeinen om tijdens een evenement vlakbij de conventie van de politieke partij op te treden hebben afgeslagen. De zanger zou op voorhand 5 miljoen dollar krijgen als hij had toegezegd.

Volgens TMZ gaat het om het hoogste bedrag dat de muzikant ooit heeft gehad voor één optreden.

Bieber zou geen kwaad hebben gezien in het optreden, omdat hij met het optreden niet zou uitspreken dat hij aan de kant van Donald Trump staat tijdens de verkiezingen. Daarnaast is de zanger Canadees en heeft daarom weinig te maken met de verkiezingen.

Het evenement zou daarnaast niet politiek zijn, maar slechts betaald door donoren van de partij. In totaal had Bieber 45 minuten op het podium moeten staan voor het bedrag.

Opstappen

Bieber zou er uiteindelijk van hebben afgezien omdat zijn manager Scooter Braun dreigde op te stappen en ook zijn band niet mee wilde. Braun is aanhanger van Hillary Clinton en heeft in het verleden een fondsenwerving georganiseerd voor de presidentskandidaat van de Democraten.

Ook het talentenbureau waar Bieber bij is aangesloten zou het gevaarlijk hebben gevonden om tijdens het evenement op te treden. Zij waren bang dat fans het besluit zouden kunnen interpreteren als het kiezen van de kant van de Republikeinen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie