Martin Garrix heeft een wereldwijd platencontract met Sony Music afgesloten. De samenwerking tussen de 20-jarige producent en dj en het label wordt vormgegeven door een nieuwe single die 29 juli verschijnt.

"Ik ben super blij met de samenwerking met Sony Music International", zegt Garrix, die eigenlijk Martijn Garritsen heet, in een persbericht van Sony.

"Hun gepassioneerde team, vooruitdenkende aanpak gecombineerd met een geweldig roster van artiesten en het begrijpen van mijn muziek en visie gaf voor mij de doorslag om met hun samen te gaan werken."

Breken

Garritsen besloot in augustus 2015 met zijn oude label Spinnin Records en zijn voormalige management MusicAllstars Management te breken.

"Vanaf het begin van dit jaar probeerde ik de eigendomsrechten van mijn muziek terug te krijgen van Spinnin' Records en mijn vertrouwen in MAS te houden. Ik ben enorm teleurgesteld dat de gesprekken niet hebben geleid tot aanpassing van de overeenkomsten en het teruggeven van de eigendomsrechten, daarom heb ik de overeenkomsten vernietigd", zei de Nederlandse artiest destijds.