Taylor Swift gaat niet langer schuil achter Nils Sjoberg. De zangeres heeft haar naam laten verbinden aan This Is What You Came For, de wereldhit van haar ex Calvin Harris.

TMZ wist de hand te leggen op gegevens van de Amerikaanse muziekrechtenorganisatie BMI. Daaruit blijkt dat Swift haar pseudoniem heeft laten varen.

Harris en Swift, die tot een paar weken geleden een stel vormden, werkten samen aan This Is What You Came For. Dat wilden de dj en zangeres echter geheimhouden en dus verzon Swift een pseudoniem. Vorige week doken ineens geruchten op dat Swift de auteur was van de hit.

Die geruchten werden woensdag bevestigd door Harris, die via Twitter door liet schemeren dat de popster en haar team achter de verhalen zaten. "Pijnlijk dat ze zo ver gaan om mij in een kwaad daglicht te kunnen stellen."

Nieuwe liefde

De DJ gaf zijn ex de tip zich te richten op haar nieuwe liefde, acteur Tom Hiddleston. "Als je gelukkig bent in je nieuwe relatie moet je je daarop focussen in plaats van proberen je ex omlaag te halen."

Volgens Harris heeft Swift altijd iemand nodig om zwart te maken. "Ik zal die persoon niet zijn", zwoer de dj en producer. "Ik sta het simpelweg niet toe".

Beluister This is what you came for van Rihanna en Calvis Harris: