Ariana Grande brengt nummer uit als antwoord op geweld in VS

Ariana Grande en Victoria Monet hebben samen een nummer uitgebracht. De zangeressen willen met Better Days een optimistische boodschap uitbrengen na het geweld dat afgelopen week de VS teisterde.

"We geloven dat je haat niet met haat kunt bestrijden. Net zoals je duisternis niet teniet doet met meer duisternis. Alleen licht", schrijft Grande in de Instagrampost waarmee ze het nummer aankondigt.

Better Days is gratis te downloaden op de Soundcloudpagina van Monet. In een boodschap daar schrijft de zangeres: "Mijn hart is gebroken na deze tragedies. Ik ben ook verdrietig dat sommige van ons afgestompt raken, omdat het te gewoon wordt. Dit is geen videogame of film, dit is helaas de realiteit."

In de post van Grande, waarbij ze zowel de twee slachtoffers van fataal politiegeweld noemt als de namen van de in Dallas omgekomen politie-agenten, schrijft de zangeres verder "In deze uitdagende tijden, moeten we onthouden dat de enige manier om vooruit te komen, de overheersende macht van de liefde is."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie