Dolly Parton verwacht geen nieuwe wereldhit

Dolly Parton verwacht dat op haar nieuwe album Pure & Simple geen nieuwe wereldhit staat. "Ik zou succesvoller kunnen zijn als ik met anderen zou samenwerken, maar mijn liedjes zijn daarvoor te persoonlijk."

"Als ik uit zou zijn op een grote hit, zou ik op zoek gaan naar een hitproducer. Maar voor nu ben ik blij met wat ik doe en bereik. Mijn echte fans accepteren dat", vertelt de 70-jarige zangeres tegen Billboard.

De tien liedjes op Partons nieuwe album gaan allemaal over de liefde. “Ik ben dit jaar vijftig jaar getrouwd en we zijn net hertrouwd." Parton trouwde op 30 mei 1966 met Carl Thomas Dean. Ter gelegenheid van hun vijftigjarige bruiloft hernieuwden de zangeres en Dean hun geloften. "Alle liedjes gaan over de verschillende fases van een relatie."

De Jolene-zangeres produceerde haar nieuwe album, dat op 19 augustus verschijnt, en schreef zelf alle teksten. "Ik hou er nog steeds van om te schrijven. En het gaat me ook gemakkelijk af. Van het ene nummer kom ik al snel op het andere."

Lees meer over:
Tip de redactie