Xander de Buisonjé stopt als gastheer van Vrienden van Amstel

Xander de Buisonjé stopt als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE!, laat een woordvoerder van Amstel vrijdag weten. De zanger heeft het muziekevenement zeven edities gepresenteerd.

"Als presentator van De Vrienden van Amstel LIVE! heb ik er met veel plezier alles uitgehaald wat erin zit", laat De Buisonjé weten.

"Na zeven jaar is het echter wel tijd om het stokje over te dragen. Enerzijds om mij te kunnen richten op nieuwe projecten en anderzijds omdat het tijd is voor nieuw bloed!"

Optreden

De zanger laat desgevraagd aan NU.nl weten dat hij nog wel van plan is om tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! op te treden. "De definitieve line-up is niet bekend, maar het is zeker de bedoeling dat ik ooit weer op dat podium sta."

"Ik ga ook aan de slag met een eigen project, een soort Vrienden van Xander-evenement. Daarbij komen ook meerdere zangers langs en gaan we enkele covers doen. We kunnen ingehuurd worden."

Eerdere presentatoren waren Barry Hay, Manuela Kemp en Ellen ten Damme. Wie de opvolger is van De Buisonjé wordt later bekendgemaakt. De eerstvolgende editie is in januari 2017.

Tip de redactie