Gerard Joling hekelt kritiek Beau van Erven Dorens op Toppers-publiek

Gerard Joling heeft maandagavond de telefoon gepakt om tijdens de uitzending van RTL Boulevard te reageren op kritiek van Beau van Erven Dorens op het publiek van de Toppers.

De presentator noemde het publiek van De Toppers in het programma 'knalbezopen' na een item over de kritieken op het geluid tijdens het concert van Rihanna vrijdag. 

"Ik ben echt niet snel beledigd, maar dit is gewoon een belediging van het miljoenenpubliek dat de afgelopen twaalf jaar is geweest", zegt Joling in het programma.

De zanger weerlegt de kritiek dat het publiek van de Toppers vaak met een drankje op de nummers meezingt. "Het is echt niet zo dat ze allemaal straalbezopen zijn."

Galmbak

Volgens Joling was het geluid bij het concert van Rihanna vrijdag mogelijk beter geweest als ze had geïnvesteerd in goed geluid. "Als een buitenlandse act zegt dat het teveel kost, dan krijg je een kutgeluid en die galmbak." De Toppers investeren volgens Joling flink om het geluid in de voetbalarena goed te krijgen. 

"Het heeft er misschien ook wel mee te maken dat het concert van Rihanna niet uitverkocht was." 

Het concert van de superster kreeg goede kritieken, maar door de galm in het Amsterdamse voetbalstadion kwam haar stem niet goed uit de verf. 

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie