Kenny B brengt deze zomer nieuw album uit

In tegenstelling tot wat hij een paar maanden geleden zei, komt Kenny B toch met een nieuw album. De plaat verschijnt nog deze zomer, vertelde de zanger woensdag in de 100% NL-ochtendshow van Lex Gaarthuis.

“Ik ben blij want mijn volgende album komt over twee maanden uit. Heel misschien drie maanden, uiterlijk. Dat kan ik nu wel zeggen.” In april zei hij nog dat het vervolg op zijn debuutplaat Kenny B nog even op zich liet wachten.

Op de plaat, die volgens Gaarthuis waarschijnlijk deels Engelstalig is, staan verschillende duetten. Zo dook Kenny B, die vorig jaar een enorme hit scoorde met Parijs, de studio in met Typhoon.

Vloggen

De zanger deed na het plotselinge succes van Parijs even een stapje terug, maar is nu weer volop aan de slag. Hij is niet alleen druk met zijn tweede album, ook is hij aan het vloggen geslagen. “Eerst snapte ik er helemaal niets van hoe dat allemaal moest, maar nu vind ik het echt leuk”, zei Kenneth Bron, zoals de zanger echt heet, woensdag over de filmpjes die hij maakt voor Vrouw Magazine. “Ik wil dit wel blijven doen.”

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie