Gordon begonnen met opnamen laatste studio-album

Gordon is maandag begonnen met de opname van zijn laatste studio-album. De zanger kondigde vorig jaar aan te stoppen met optreden en het maken van muziek, omdat het volgens hem tijd is geworden voor een nieuwe generatie artiesten.

"Het is dit jaar 25 jaar geleden dat mijn eerste single Kon ik maar even bij je zijn mijn grote doorbraak werd", vertelt de 47-jarige zanger op Facebook

Gordon Heuckeroth, de volledige naam van de zanger, zegt dat hij maandag met een "opgeheven hoofd" de studio in gaat. "Ondanks alle zure bakken van kritiek, beledigingen via de media of andere kwetsende en vooral grievende vooroordelen die hebben geleid tot het systematisch boycotten van mijn muziek."

"Misschien omdat ik anders geaard was of te veel gezegd heb wat op mijn hart lag? Wie zal het zeggen?", vraagt Heuckeroth zich af.

'Waanzinnige carrière'

De zanger kijkt met trots terug op zijn loopbaan als artiest. "Ik weet dat ik veel mensen heb geraakt in hun hart met mijn liedjes en mijn stem."

Het album waaraan Gordon is begonnen, en waar de titel nog onbekend van is, is volgens hem "misschien wel het mooiste wat ik ooit heb opgenomen". "Samen met het Metropole Orkest neem ik dus afscheid met een knal."

"Tegen alle haters zou ik willen zeggen, succes met je karakter en probeer eens wat goeds te doen voor je medemens", aldus Gordon.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie