Ronnie Flex kan beter omgaan met biergooiers

Rapper Ronnie Flex zegt nu beter om te kunnen gaan met mensen die bier naar hem gooien tijdens optredens. "Ik zal niet eens meer reageren als er iemand een biertje naar me gooit."

"Ik kan boos worden, maar aan het eind van de dag zijn er wel mensen die mij gewoon graag horen. Ik kan erom lachen", vertelt Ronell Langston Plasschaert, zoals de echte naam van de rapper luidt, bij 101TV.

"Deze mensen zijn wel voor mij naar een optreden gekomen. Vanaf nu zal ik daar gewoon voor hen staan", aldus de 24-jarige rapper, bekend van het nummer Drank en Drugs. Flex werd in het verleden regelmatig bekogeld met bier tijdens optredens.

Festival Graspop nam zelfs extra beveiligingsmaatregelen tijdens zijn optreden om dit te voorkomen.

Video: Ronnie Flex over biergooiers (vanaf 10.08)

Facebook

Op Facebook werd recentelijk het evenement aangemaakt 'NK Bier naar Ronnie Flex gooien'. "Het is niet leuk als iemand over jou een Facebookpagina aanmaakt om maar bier naar je te gooien. Het is niet omdat ik Ronnie Flex ben, dat het mij niets doet.", besluit Flex.

De moeder van Plasschaert vindt het vervelend dat er met drank naar haar zoon wordt gegooid. "Dat doet pijn in mijn moederhart. (..) Ik denk wel dat Ronell er het beste niet op kan reageren, omdat hij het zo alleen maar versterkt."

Video: Ronnie Flex wordt in Saasveld bekogeld met bier 

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie