Robbie Williams zou opnieuw een nummer gaan opnemen met de Australische popzangeres Kylie Minogue. De twee brachtten zestien jaar geleden het nummer Kids uit.

De Britse zanger zou de zangeres gestrikt hebben voor zijn nieuwe album, meldt een ingewijde aan The Sun. Medewerkers van zowel Williams als Minogue ontkennen de samenwerking. 

De 42-jarige zanger zou met zijn nieuwe plaat opnieuw het succes willen beleven als begin deze eeuw, toen hij de ene hit na de andere scoorde. "Het feit dat hij naar een andere platenmaatschappij (Sony, red.) is overgestapt zegt al genoeg over zijn ambities. Het strikken van Kylie is dan ook een zeer sterke zet", aldus de bron.

Het nummer Kids was een van de grootste hits van Williams en Minogue. Williams had tijdens de opnames moeite om zichzelf te zijn in aanwezigheid van Minogue, zo vertelde hij later. In een poging wat meer zelfvertrouwen te verzamelen, greep hij naar de drank. Dat was achteraf geen goed idee. "Ik denk dat Kylie het niet echt kon waarderen. Ze was natuurlijk erg kwetsbaar", beschrijft hij in zijn boek You Know Me.

Video: Robbie Williams & Kylie Minogue - Kids

Robbie Williams & Kylie Minogue - Kids
Robbie Williams & Kylie Minogue - Kids