Dave Roelvink heeft het weekend rust genomen vanwege alle commotie rond zijn optreden in Nijmegen twee weken geleden. De dj begint vrijdag weer met optreden.

Eerder liet het management van Dave Roelvink, genaamd The Talent Company, weten dat Roelvink zijn geplande optredens had uitgesteld. 

Roelvinks boeker Jan Vis zegt tegen NU.nl dat het eerstvolgende optreden van de dj deze week al is. "Dave heeft vrijdag gewoon weer een optreden gepland."

Roelvink was vorige week veel in het nieuws, omdat hij tijdens een optreden iemand had uitgescholden nadat die bier naar hem had gegooid.

KWF

De zoon van Dries Roelvink bood snel zijn excuses aan en maakte het geld dat hij met het optreden had verdiend over aan het KWF. De dj schoof ook aan bij RTL Boulevard om zijn berouw te tonen over het gebruik van het woord 'kanker'.

Vorige week kwamen berichten naar buiten dat boekingen van Roelvink werden afgezegd, maar daar is volgens Talent Company van de dj niets van waar. "Er zijn alleen twee boekingen uitgesteld."

Video: Dave Roelvink scheldt biergooier uit