'Optreden met hologram Whitney Houston gaat niet door'

De familie van Whitney Houston heeft een optreden van Christina Aguilera waarin Houston als hologram te zien zou zijn waarschijnlijk afgelast.

De nazaten van de in 2012 overleden popster geven geen toestemming omdat de technologie nog niet het gewenste resultaat heeft.

Christina Aguilera zou in de finale van de Amerikaanse versie van The Voice een duet zingen met Houston.

In een verklaring aan Entertainment Tonight laat schoonzus Pat Houston weten dat de inzet van het jurylid van de show zeker niet het probleem was. "We hebben heel veel respect en waardering voor Christina, ze was absoluut loepzuiver."

Het hologram was volgens de familie Houston echter niet volmaakt. "Als het gaat om artiesten van dit iconische kaliber, moet het perfect zijn", aldus Pat Houston in de verklaring.

Bekijk beelden van de repetitie van het optreden met hologram Houston:

Uitgezonden

"Whitney's erfenis en haar toegewijde fans verdienen dat. Nadat we alles goed hadden bekeken, hebben we besloten dat het hologram nog niet klaar was om uitgezonden te worden."

De familie laat de mogelijkheid voor een dergelijk optreden wel open voor de toekomst. "Hologrammen zijn nieuwe technologie, het kost tijd om die te perfectioneren."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie