Azealia Banks beschuldigt Zayn Malik van plagiaat

Azealia Banks vindt dat de nieuwe clip van Zayn Malik veel lijkt op beelden uit haar eigen clip. De rapper heeft via sociale media laten weten dat de clip bij Like I Would duidelijk door haar geïnspireerd is.

"Damn, Zayn heeft wel heel goed naar mij gekeken. Maar ik ben er niet boos over, Zayn is een schatje", aldus Banks bij een compilatie van beelden uit de clip van Malik en haar eigen clips en optredens.

Malik heeft niet direct gereageerd op de beschuldigingen, maar schreef op Twitter wel dat hij iemand een poging heeft gedaan hem te "raken" en dat het hem niet kon schelen. Hoewel de zanger Banks niet noemt in zijn berichten, heeft de rapper het zich persoonlijk aangetrokken en is ze op sociale media een woedende tirade tegen de twintiger begonnen.

"Je bent een bitch dat je zo reageert. Ik maak betere muziek dan jij, dus doe maar rustig aan", aldus Banks, waarbij ze meldt dat Malik alleen maar in One Direction zat omdat de groep nog een niet-blank lid nodig had.

Malik heeft laten weten dat zijn berichten niet aan Banks gericht waren.

Het is voor Banks niet de eerste keer dat ze op Twitter uithaalt naar mensen, de rapper verwijderde in maart nog haar account omdat ze geen ruzie meer wilde maken op het sociale medium.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie