Karen Damen en Kristel Verbeke zien erg op tegen het definitieve afscheidsconcert van de oude formatie van K3, aankomende zondag. "De laatste show zondag wordt heel moeilijk."

"Ik ben zelf bang om een slechte show te spelen vanwege de emoties", aldus Damen in gesprek met AD.

"Dat zou ik erg jammer vinden, want hoewel het dan definitief gedaan is, hebben mensen die dag ook voor hun tickets betaald. Ik probeer er voorlopig gewoon niet aan te denken, maar vraag me dat zondag nog eens."

Ook Verbeke heeft moeite met het idee dat het na zondag definitief voorbij is. "Ik ga vooral de rock 'n roll achter de schermen missen. De weekendjes weg, de dagen in het hotel. Onze bende. Het gaat zeer doen om dat achter me te laten."

Josje

Josje Huisman, die in 2009 zich bij de groep aansloot, heeft minder moeite met het einde. De zangeres heeft geen spijt van het afscheid. "Je moet nooit terugkijken met spijt. We hebben die beslissing genomen en dus zal het zo zijn."

Zondag 8 mei geven de drie dames voor het laatst een optreden in de K3-formatie. Hun oud collega Kathleen Aerts is er niet bij. Klaasje, Marthe en Hanne nemen K3 vanaf die dag definitief over.