Bo Saris is "emotioneel ingestort" nadat hij door twee oud-medewerkers is beticht van fraude. De zanger is van plan juridische stappen te ondernemen tegen zijn voormalig bandlid en voormalig zakenpartner.

"Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. Dit soort smaad is voor mij niet te verkroppen", schrijft de zanger in een reactie op de beschuldigingen van Wim Noorman en Leon Taihuttu.

De twee mannen vertelden aan RTL Boulevard dat Boris Titulaer, zoals de zanger echt heet, jarenlang zijn band en andere medewerkers heeft benadeeld. "Hij denkt alleen maar aan geld. Die is echt verslaaf aan geld, denk ik", aldus voormalig bandlid Taihuttu.

"Ik voel mij nu noodgedwongen om stappen te ondernemen richting dhr. Noorman en Taihuttu zodat zij nooit meer iemand de schade kunnen aanrichten zoals zij die mij, mijn gezin en bandleden hebben aangedaan", aldus Titulaer in zijn verklaring.

Het bedrijf van Titulaer, Bo-Rush Productions, werd deze week failliet verklaard. In november schreef de zanger op Facebook al dat hij met financiële problemen kampte