De band Mainstreet stopt ermee. De jongens onthulden in RTL Boulevard niet meer verder te gaan samen, maar sluiten een reünie niet uit.

"We zijn inmiddels allemaal bijna achttien", vertelt Rein van Duivenboden in het programma. "We hebben in Nederland bijna alles bereikt." 

"We willen nu allemaal onze eigen kant op", vult Owen Playfair aan. "We waren een jaar of 12 toen we begonnen en op een gegeven moment kom je bij elkaar en beslis je wat je wel en niet wil."

Acteren

Van Duivenboden is van plan te gaan acteren. Hij heeft al een rol in de film Hart Beat, die dit najaar uit moet komen. Playfair gaat zich richten op muziek. Nils Käller wil zich richten op het produceren van muziek en Daan Zwierink gaat  richten op zijn sportopleiding.

Mainstreet begon vijf jaar geleden. De jongens leerden elkaar kennen bij de audities van The Voice Kids. Ze braken door bij het Nationaal Junior Songfestival.

De concerten die nog staan maken de jongens af. "We gaan het jaar afsluiten voor de fans."

Beelen

In december kwam de groep in het nieuws omdat radio-dj Giel Beelen een optreden in zijn show afkapte toen Mainstreet in zijn ogen een compilatie van nummers van anderen niet goed genoeg zong.

Bekijk het fragment: