De Backstreet Boys gaan proefconcerten draaien in Las Vegas. Als de optredens goed worden bezocht, krijgt de boyband mogelijk een vaste show in de Amerikaanse gokstad.

 Dat vertelde Nick Carter aan Entertainment Tonight.

"We hebben nu een deal met Live Nation voor negen concerten", vertelde Carter. "Als die goed gaan, opent dat de deuren voor een vaste plek."

De Backstreet Boys zijn van plan een 'hele grote, spectaculaire show' neer te zetten. "We hebben een behoorlijk repertoire, dus we kunnen alle hits spelen en hebben dan al een aardig gevulde show."

Ouderschap

Carters collega Kevin Richardson ziet een vaste plek in Las Vegas wel zitten. "Als we straks allemaal vader zijn, is dat wel handig. Dan hoeven we niet meer zo veel te reizen", zei Richardson. Hij sprak met Britney Spears, die al een tijdje in Las Vegas optreedt. "Zij vindt het ook wel handig voor haar gezin."

Voordat de Backstreet Boys zich kunnen settelen in de gokstad staat nog een wereldtournee op de planning. Die wordt gekoppeld aan het nieuwe album waar de heren druk mee bezig zijn. "We zitten volop in de studio", zei Richardson, die hoopt eind dit jaar of begin volgend jaar de opvolger van In A World Like This uit 2013 uit te kunnen brengen.