Patty Brard wil strijdbijl begraven met Luv'-zangeressen

Patty Brard heeft haar voormalige collega's van de groep Luv' verzocht de strijdbijl te begraven.

Dat is echter niet gelukt. "Ze willen niet, heel jammer", vertelt Brard in gesprek met AD. Er ontstond bijna een jaar geleden een ruzie over een fotoboek van de groep.

Onlangs werd bekendgemaakt dat Luv'-zangeressen Marga Scheide en José Hoebee weer gaan optreden in oude formatie, maar vervangen Patty Brard door Ria Tielsch. De presentatrice vindt dat niet erg. "Ik vind het juist enig dat ze dit plan hebben. Ik vind het superleuk."

"Ik snap niet dat ze zo'n ding maken van mijn afwezigheid, want ik kan alleen maar zeggen dat ik dit toejuich. Ik ben blij dat José van de bank af is en dat ze misschien ook weer eens naar de bank kan."

Optreden

Brard nodigde de zangeressen uit om te gaan zingen in het SBS-programma Thuis Op Zondag. "Maar dat wilden ze niet. Misschien hebben ze geen zin in de confrontatie. Zoek die dan ook niet op in de kranten en bladen, denk ik dan. Maar ik ga er vanuit dat er geen kwaad achter zit."

"Ze zijn nog altijd van harte welkom. Ze mogen komen praten, ze mogen komen zingen, ze zouden alles mogen. Ik zou het alleen maar toejuichen. Maar ze willen dus niet."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie