Luv'-zangeressen vervangen Patty Brard door Ria Tielsch

Luv'-zangeressen Marga Scheide en José Hoebee gaan weer optreden in oude formatie, maar vervangen Patty Brard door Ria Tielsch. De zangeres verving Brard in de jaren 80 ook al eens.

Met producent Juan Cristobal Losada, die eerder werkte met onder andere Shakira en Ricky Martin, gaan de zangeressen nieuw materiaal maken.

"Het hele verhaal hangt van toeval aan elkaar. Juan is zo enthousiast over Luv', dat hij aanbood om nieuw materiaal voor ons te gaan schrijven", aldus Scheide, die aan Privé vertelt dat zij en Hoebee eerder gevraagd werden om op Duitse televisie op te treden.

'Vereerd'

"José en ik waren vereerd met het aanbod van de Duitse televisiezender, maar bedankten uiteindelijk toch voor de eer. We waren wel even klaar met Luv'."

Het idee liet de twee echter niet los en door een CEO van een televisie-, muziek- en entertainmentnetwerk werden ze aan de producent gekoppeld. "Toen ging het snel en werd het tijd om Ria Tielsch maar weer eens te bellen."

Een poging om oud-collega Brard te benaderen hebben de twee niet ondernemen; na een ruzie met de presentatrice over een boek over de formatie is het volgens Hoebee "echt klaar nu".

Lees meer over:
Tip de redactie