Good Charlotte keert terug met nieuw album en tour

Good Charlotte is van plan zichzelf dit jaar opnieuw op de kaart te zetten. Na een lange pauze staat er een nieuw album op stapel en gaan de punkrockers weer op tour, zo maakt de band bekend.

"Het nieuwe album is zoals onze vorige in de zin van dat het voor mensen is die van muziek houden en gemotiveerd zijn een tof leven te leiden", schrijft de band in een verklaring.

"Iedereen krijgt iedere dag de kans om hun leven beter te maken en anderen te helpen om dat ook te doen. Good Charlotte heeft er altijd voor gestaan om dit samen te doen en elkaar te motiveren, eenheid te vinden en energie te geven." 

Wanneer het nieuwe album verschijnt en de band op tour gaat is nog niet duidelijk, wel kondigt de band alvast een viertal Amerikaanse optredens aan die volgende maand plaatsvinden.

Roddelpers

De band rond tweelingbroers Joel en Benji Madden laste in 2010 een pauze in; eind vorig jaar werd duidelijk dat de band er weer zin in had en kwam met een nieuwe single.

Toch is het niet erg stil gebleven rond de broers, samen richtten ze intussen The Madden Brothers op en ze konden ook rekenen op de aandacht van de roddelpers, die de huwelijken van de twee op de voet volgen. In 2010 trouwde Joel met Nicole Richie en in 2015 gaf Benji het jawoord aan Cameron Diaz.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie