De Deense zangeres Ida Corr is een van de muzikale gasten tijdens de dance- en theatershow GRAND van dj Fedde le Grand op 12 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Dat maakte de dj dinsdag bekend. Samen met Ida Corr scoorde Le Grand in 2007 een wereldhit met het nummer Let me think about it.

Eigenlijk wil hij er niet te lang bij stilstaan, “dan voel ik me net een bejaarde”, maar de 38-jarige dj draait dit jaar een decennium mee aan de wereldtop.

In 2006 brak de geboren Utrechter internationaal door met zijn hit Put your hands up for Detroit. Een jaar later volgde de succesvolle samenwerking met Ida Corr.

Jubileum

Om het jubileum niet geheel ongemerkt voorbij te laten gaan, nodigt Le Grand de Deense zangeres uit voor een gezamenlijk optreden tijdens zijn aankomende show in Amsterdam. "Ik ben natuurlijk supertrots op wat ik heb bereikt, dus het is leuk om tijdens GRAND even terug te grijpen."

Een jaar geleden maakte Le Grand furore met zijn dance/theater-concept in Koninklijk Theater Carré. De show met dansers, acrobaten en zangers trok zes avonden op rij het theater vol.

Ziggo Dome

Dit jaar gaat GRAND naar de Ziggo Dome. Onder anderen de Amerikaanse zangeres MoZella, zanger Jonathan Mendelsohn, breakdanceact The Ruggeds, ballerina Illaria, zangeres April Darby en pianiste Iris Hond vergezellen de dj op het podium. Dj’s Roog en Zilverstep verzorgen het voorprogramma.