Lil' Kleine heeft onder andere in de Single Top 100 van onderzoeksbureau GfK een record gevestigd. Daarnaast is het album WOP de het eerste nummer 1-rapplaat ooit in Nederland.

De rapper ziet ook dat al zijn nummers op het album vertegenwoordigd zijn in de top 35 van de Top 100. Hiermee is het dag- en weekrecord van Justin Bieber verbeterd, blijkt uit de volledige lijst van de Single Top 100. In totaal staan twaalf nummers van Lil' Kleine in de lijst met bestverkochte singles.

Met het nummer Niet omdat het moet wist de rapper met Ronnie Flex in een klap de hoogste positie te claimen. Op de derde plek staat het nummer 1, 2, 3 van het duo.

De Mega Top 50, die elke zaterdag op 3FM bekend wordt gemaakt, laat weten dat de rapper alleen met de nummers Niet omdat het moet en 1, 2, 3 in de lijst binnenkomt. Daarmee is geen record gevestigd. In de Nederlandse Top 40 staat Lil' Kleine met maar een nummer in de lijst: Niet omdat het moet.

Spotify

Ook op Spotify scoort het nieuwe album goed. In de eerste 24 uur na het uitbrengen is het album al meer dan anderhalf miljoen gestreamed. Niet eerder is een album zo vaak online geluisterd. De vorige recordhouder was Justin Bieber met Purpose.

De videoclip van Niet omdat het moet is de afgelopen dagen bijna een miljoen keer bekeken en is daarmee de bestbekeken video op YouTube.