Na Martin Garrix breekt ook de Nederlandse dj Julian Jordan met zijn label Spinnin' Records en zijn management MusicAllstars Management.

"De laatste maanden hebben we onderhandeld over een nieuwe overeenkomst, maar helaas zijn we er niet uitgekomen", schrijft de 20-jarige dj in een verklaring maandag op zijn Facebook. "Het is tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen en door te gaan."

Garrix verliet eind augustus al het platenlabel en zijn management, na een conflict over de muziekrechten. Hij spande een kort geding aan tegen het label om zijn muziekrechten terug te krijgen, maar trok deze later weer in. "Als gevolg van nadere onderhandelingen heb ik de eigendomsrechten op mijn muziek van Spinnin Records teruggekregen, en dat was het doel van het kort geding", was toen de verklaring van de dj.

Julian Dobbenberg, de echte naam van de dj, zat sinds 2012 bij het label en bracht daar muziek uit met onder andere Martin Garrix. Dobbenberg gaat zijn eerstvolgende nummer uitbrengen op het label van dj Hardwell.

Spinnin' Records kon maandag nog geen reactie geven.